FORGOT YOUR DETAILS?

Menu: Helpen

U draagt dieren een warm hart toe en U denkt wel vaker... Ik wil ook wel iets doen, maar wat... Ook U kan uw steentje bijdragen. Hiervoor moet je niet altijd vrijwilliger worden of een hond adopteren.Er zijn verschillende opties hoe u kan helpen. Bekijk daarvoor hieronder ons menu. U vindt zeker en vast een manier om te helpen. Mocht u nog vragen hebben over een van deze hulpmethodes dan kan u steeds contact opnemen met Email: info@spanishdogsrescue.eu
Onze rekening heeft het n° BE60 9731 2496 8770 - BIC : ARSPBE22 op naam van Spanish Dogs’ Rescue.

!!! Uw bijdrage maakt voor de honden een wereld van verschil !!!

Lid worden

spanish_dogs_rescue_icon_help_lid_wordenAls u Spanish Dogs’ Rescue wilt steunen, kan u lid worden van onze organisatie. Met uw bijdrage kunnen we heel wat realiseren voor de honden die het heel hard nodig hebben! Het lidmaatschap bedraagt 15€ per jaar. Hiervoor ontvangt u onze nieuwsbrief, aankondigingen van acties en wandelingen. En bovendien krijgt u korting als u mee gaat wandelen op onze wandelingen.

Lees hier verder....

Vluchtbegeleider

spanish_dags_rescue_icon_helpen_vlucht_begeleiderAls u een reis geboekt heeft naar Spanje kan u zonder veel inspanning 1 of meerdere honden meebrengen tijdens uw terugvlucht naar België, zonder kosten voor u uiteraard.

Lees hier verder....

Adoptie

spanish_dogs_rescue_icon_help_adoptieHier vindt u onze honden ter adoptie. Maar tevens ook belangrijke info over de honden zoals: kan de hond al een tijdje alleen blijven? Kan de hond goed met kinderen omgaan? Hoe reageert de hond op katten? Is de hond al zindelijk? Door op deze vragen al een antwoord te krijgen, vergroten we de kans op een ‘perfect match’.

Lees hier verder....

Virtuele Adoptie

spanish_dogs_rescue_icon_help_virtuele_adoptieDat hondjes redden en opvangen veel geld kost hoeven we jullie zeker niet te vertellen. De Spaanse asielen kampen dan ook constant met een tekort aan middelen en geld. Zij moeten het meestal stellen met giften van dierenliefhebbers en Rescue organisaties uit binnen- en buitenland. Voor dure ingrepen zoals operaties, injecties, spalken etc. is er meestal helemaal geen geld. Daarom vragen we extra aandacht voor hen die deze extra zorg dringend nodig hebben.

Lees hier verder....

Sponsor

spanish_dogs_rescue_icon_help_sponsorOok via sponsoring kan u onze VZW steunen. Dankzij uw bijdrage helpt u ons om als VZW meer doelen te kunnen verwezenlijken. We hebben 2 sponsormethodes beschikbaar.

Lees hier verder....

Opvanggezin

spanish_dogs_rescue_icon_help_opvangAls opvanggezin bent u een van de belangrijkste schakels in het adoptieproces! Dankzij u krijgt een hond zonder toekomstperspectief namelijk eindelijk dat gouden duwtje in de rug naar een rooskleurige toekomst. U bent het immers die de hond bij aankomst in BelgiÎ met liefde in uw gezin opvangt, socialiseert,... en observeert tijdens de gehele opvangperiode.

Lees hier verder....

Mee op wandeling

spanish_dogs_rescue_icon_help_wandeling

Regelmatig organiseren wij wandelingen ten voordele van Spanish Dogs' Rescue VZW. De bedoeling is om in groep en onder begeleiding een aangename namiddag door te brengen met vele dierenliefhebbers en vele hondjes. Onze wandelingen gaan hoofdzakelijk over verkeersluwe wegen/paden en merendeels ook door de bossen en velden.

 Lees hier verder....

Inzameling materiaal

spanish_dogs_rescue_icon_help_goodiesNatuurlijk willen wij voor zoveel mogelijk hondjes een gouden mandje vinden. Maar ook de dieren die in Spanje in een asiel verblijven liggen ons zeer nauw aan het hart en verdienen alle hulp die we hen ook maar kunnen bieden.De asielen moeten het dikwijls stellen met hÈÈl weinig middelen en zijn dankbaar voor alle materiaal dat wij hun kunnen bezorgen.

Lees hier verder...

Spaarpotten plaatsen

spanish_dogs_rescue_icon_spaarpot Bent u klant aan huis bij de winkel, bakker, slager of frituur in uw buurt? Dan kan u vragen of u een spaarpot van Spanish Dogsí Rescue mag plaatsen bij hen.

Lees hier verder....

Flyers verspreiden

spanish_dogs_rescue_icon_flyers

Bent u klant aan huis bij de winkel of frituur in uw buurt? Bent u lid van een vereniging? Komt u regelmatig in de sporthal, het zwembad of andere plaatsen waar veel volk passeert? Dan kan u vragen of u eventueel wat flyers van Spanish Dogsí Rescue mag leggen of affiches van Spanish Dogsí Rescue mag uithangen.

Lees hier verder....

Iets bestellen uit de Webshop

spanish_dogs_rescue_icon_webshopHier in onze webshop worden leuke hebbedingetjes en leuke en handige spulletjes voor de hond Èn zijn baasje aangeboden. Uiteraard wordt alles tegen democratische prijzen aangeboden en gaat de volledige opbrengst naar de honden.

Ga verder naar de webshop...

Een actie doen tvv Spanish Dogs’ Rescue

spanish_dogs_rescue_icon_acties Bent u student of leerkracht? Of lid van een vereniging? Of gewoon een particulier met een groot hart voor dieren? Dan kan u een actie doen ten voordele van Spanish Dogs' Rescue.

Lees hier verder....

TOP