FORGOT YOUR DETAILS?

Virtuele Adoptie

Word peter of meter

! Scroll naar onder om de hondjes te zien !

spanisch_dogs_rescue_home_peter_meter

Dat hondjes redden en opvangen veel geld kost hoeven we jullie zeker niet te vertellen. De Spaanse asielen kampen dan ook constant met een tekort aan middelen en geld. Zij moeten het meestal stellen met giften van dierenliefhebbers en Rescue organisaties uit binnen- en buitenland. Voor dure ingrepen zoals operaties, injecties, spalken etc. is er meestal helemaal geen geld. Daarom vragen we extra aandacht voor hen die deze extra zorg dringend nodig hebben.

Wenst u Peter/Meter te worden??? Dan kan u kiezen uit een van onderstaande formules:

* De formule Njam Njam = U stort 20€ op onze rekening met de vermelding "Formule Njam Njam: + de naam van de hond die u gekozen hebt" + u vult het aanmeld formulier in. Dankzij uw bijdrage kan het asiel voorzien in 1 maand eten voor het door u gekozen hondje.

** De Zorgformule = U stort een bedrag naar keuze op onze rekening met de vermelding "Zorgformule + de naam van de door u gekozen hond" Dankzij uw bijdrage helpt u het asiel om de medische kosten voor het door u gekozen hondje te dragen.

U kan uw bijdrage storten op onze rekening met het n° BE60 9731 2496 8770 - BIC : ARSPBE22 op naam van Spanish Dogs’ Rescue met vermelding “Meter/Peter + uw naam + uw emailadres”.

Elke Euro die voor een virtuele adoptie binnen komt wordt integraal doorgestort naar het asiel waar uw Mete- of Petekindje verblijft.

Als u meter of peter wordt van één van onze zorgenkindjes, zorgt u er mee voor dat het hondje van uw keuze:

- Voeding krijgt van een goede kwaliteit

- De vereiste medische behandeling krijgt

- De nodige medicijnen krijgt tot hij volledig hersteld is

!! Deze hondjes zijn ook ter adoptie !!

Alle hulp is welkom! Uw bijdrage wordt volledig gebruikt voor de behandeling van het hondje van uw keuze. Mocht uw hondje ondertussen volledig genezen of geadopteerd zijn, dan wordt het restant van uw bijdrage gebruikt voor de honden in hetzelfde asiel.

Word nu SDR peter/meter en geef ook de hondjes die extra hulp nodig hebben een kans op een beter leven!


BELANGRIJK: vul de onderstaande aanvraag zo volledig mogelijk in.

De gegevens die u op het inschrijf-formulier invult worden veilig opgeslagen in een database. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden nooit aan derden verstrekt c.q. verkocht. Toegang tot uw gegevens hebben uitsluitend de door Spanish Dogs Rescue aangewezen personen m.b.t. het uitvoeren van de door u gevraagde diensten.

Onderwerp:

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Naam van de hond die u wenst virtueel te adopteren: (verplicht):

Bedrag dat uw wenst te storten of de formule die wenst te doneren: (verplicht):

Bij opmerkingen of vragen, kunt u ons hier een bericht sturen:

Gelieve de code over te nemen en onderaan in te vullen, dit zodat wij geen onnodige spam zouden ontvangen, wij danken u hiervoor.

captcha


Virtueel ter adoptie:

Taco

TACO

Meter: Ruth Heirman

Geboortedatum10/2016
GeslachtReu
Ras:Mix
Kinderen:kan getest worden
Auto:ja
Alleen blijven:onbekend
Zindelijk:onbekend
Honden:ja
Kattenkan getest worden
Vereisten omheining:1m40
Adoptiekosten:150 € (incl. inentingen, chip + registratie, EU paspoort, sterilisatie)
  • Hebt u onze adoptievoorwaarden doorgenomen? U vindt ze hier

Kleine Taco werd gevonden op het platteland. De mensen die hem gevonden hadden hebben hem naar het asiel gebracht. Hij blijkt een heel lief hondje dat graag geknuffeld wordt.

Taco heeft een licht hartruisje. Momenteel dient hij hier nog geen medicatie voor te nemen maar dit is natuurlijk wel iets dat goed opgevolgd dient te worden. Een rustig leven en geen wilde spelletjes dus voor dit jonge hondje.

We zijn op zoek naar mensen die Taco willen adopteren maar ook naar mensen die financieel willen steunen door meter of peter van hem te worden.

Deze lieverd heeft al pech genoeg gehad in zijn jonge leventje en verdient echt wel een gouden mandje. Wie wil hem dit geven?


Reeds geholpen hondjes

Shelter

Shelter

Rocky

Rocky

spanish_dogs_rescue_virtuele_adoptie_nika003

Nikita

Bullita

Bullita

Sam

Sam

spanish_dogs_rescue_virtuele_adoptie_shelter

Shin

TOP