FORGOT YOUR DETAILS?

Virtuele Adoptie

Word peter of meter

! Scroll naar onder om de hondjes te zien !

spanisch_dogs_rescue_home_peter_meter

Dat hondjes redden en opvangen veel geld kost hoeven we jullie zeker niet te vertellen. De Spaanse asielen kampen dan ook constant met een tekort aan middelen en geld. Zij moeten het meestal stellen met giften van dierenliefhebbers en Rescue organisaties uit binnen- en buitenland. Voor dure ingrepen zoals operaties, injecties, spalken etc. is er meestal helemaal geen geld. Daarom vragen we extra aandacht voor hen die deze extra zorg dringend nodig hebben.

Wenst u Peter/Meter te worden??? Dan kan u kiezen uit een van onderstaande formules:

* De formule Njam Njam = U stort 20€ op onze rekening met de vermelding "Formule Njam Njam: + de naam van de hond die u gekozen hebt" + u vult het aanmeld formulier in. Dankzij uw bijdrage kan het asiel voorzien in 1 maand eten voor het door u gekozen hondje.

** De Zorgformule = U stort een bedrag naar keuze op onze rekening met de vermelding "Zorgformule + de naam van de door u gekozen hond" Dankzij uw bijdrage helpt u het asiel om de medische kosten voor het door u gekozen hondje te dragen.

U kan uw bijdrage storten op onze rekening met het n° BE60 9731 2496 8770 - BIC : ARSPBE22 op naam van Spanish Dogs’ Rescue met vermelding “Meter/Peter + uw naam + uw emailadres”.

Elke Euro die voor een virtuele adoptie binnen komt wordt integraal doorgestort naar het asiel waar uw Mete- of Petekindje verblijft.

Als u meter of peter wordt van één van onze zorgenkindjes, zorgt u er mee voor dat het hondje van uw keuze:

- Voeding krijgt van een goede kwaliteit

- De vereiste medische behandeling krijgt

- De nodige medicijnen krijgt tot hij volledig hersteld is

!! Deze hondjes zijn ook ter adoptie !!

Alle hulp is welkom! Uw bijdrage wordt volledig gebruikt voor de behandeling van het hondje van uw keuze. Mocht uw hondje ondertussen volledig genezen of geadopteerd zijn, dan wordt het restant van uw bijdrage gebruikt voor de honden in hetzelfde asiel.

Word nu SDR peter/meter en geef ook de hondjes die extra hulp nodig hebben een kans op een beter leven!


BELANGRIJK: vul de onderstaande aanvraag zo volledig mogelijk in.

De gegevens die u op het inschrijf-formulier invult worden veilig opgeslagen in een database. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden nooit aan derden verstrekt c.q. verkocht. Toegang tot uw gegevens hebben uitsluitend de door Spanish Dogs Rescue aangewezen personen m.b.t. het uitvoeren van de door u gevraagde diensten.

Onderwerp:

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Naam van de hond die u wenst virtueel te adopteren: (verplicht):

Bedrag dat uw wenst te storten of de formule die wenst te doneren: (verplicht):

Bij opmerkingen of vragen, kunt u ons hier een bericht sturen:

Gelieve de code over te nemen en onderaan in te vullen, dit zodat wij geen onnodige spam zouden ontvangen, wij danken u hiervoor.

captcha


Virtueel ter adoptie:

Rubio

Rubio

Meter: Tinne Staes

Geboortedatum2010
GeslachtReu (steriel)
Ras:Podenco
Kinderen:+ 14 jaar
Auto:ja
Alleen blijven:Onbekend
Zindelijk:ja
Honden:ja
Kattenkan getest worden
Vereisten omheining:1.80m

Rubio (46cm-17kg) werd zwaar gekwetst gevonden op het voetpad in een drukke straat. Hij kon niet meer op zijn pootjes staan en zich verder bewegen. Verschillende mensen liepen langs hem voorbij zonder aandacht aan hem te besteden, alsof hij een stuk weggegooid vuil was. Gelukkig kwam er ook iemand van het asiel langs die hem onmiddellijk naar de dierenarts bracht. Daar verbleef hij enkele dagen tot hij een beetje beter was.

Rubio is een verlegen hond, hij werd nooit goed gesocialiseerd door zijn vorige familie. Daarom is hij nogal bang van aard.

Momenteel verblijft hij in opvang in Spanje. Daar schiet hij goed op met de andere honden. Ook begint hij stilaan te ontdooien en zijn opvangmama meer en meer te vertrouwen. Eindelijk leert hij wat mensenliefde is. Rubio is ook positief getest op leishmania. Hier krijgt hij medicatie voor.

We zijn voor hem dus op zoek naar mensen die hem financieel willen steunen en/of adopteren.


Carol

Carol

Meter: Sofie Verheyen

Leeftijd5 jaar
GeslachtTeef
Ras:Podenco
Kinderen:Onbekend
Auto:ja
Alleen blijven:Onbekend
Zindelijk:Onbekend
Honden:ja
Kattenja
Vereisten omheining:1.80m

Dit Podenco-teefje (54cm) heet Carol. Ze werd gevonden in 2012. Iemand had haar vastgebonden aan de omheining van het asiel, in de volle zon, zonder ook maar een streepje schaduw. Carol was vel over been en ze was duidelijk mishandeld. Het is dan ook een wonder dat ze zo sociaal en vriendelijk is naar mensen toe. Ze zal je niet meteen overvallen met kusjes en knuffels, daarvoor is er vroeger te veel gebeurd, maar ze beseft al snel dat niet alle mensen monsters zijn. Na een tijdje zal ze zelf om knuffels komen vragen. Carol is dus erg lief en komt ook goed overeen met elk dier dat er bestaat. Ook is Carol een intelligente dame.

Toch zat de tegenslag er nog niet op voor Carol toen ze in het asiel terechtkwam. Ze testte namelijk positief op leismania. Na een behandeling leek alles terug in orde, maar een tijdje later herviel ze opnieuw. Men heeft dan verder onderzoek gedaan om te zien of er nog iets mis was, maar dat bleek niet het geval te zijn. Een tijdje later merkten de vrijwilligers echter bultjes op rond haar mond. Opnieuw moesten testen gedaan worden om te zien wat er aan de hand was. Het bleek dan te gaan om een symptoom van leishmania. Opnieuw werd Carol behandeld en opnieuw reageerde ze hier heel goed op.

Twee maand geleden ging het plots weer erg slecht met Carol. Ze kon niet eten, niet lopen omdat haar pootjes erg gezwollen waren en ze had veel pijn. Er werd beroep gedaan op een dierenarts gespecialiseerd in leishmania. Die stelde voor om haar een tijdje cortisone en maagmedicatie te geven. Carol herleefde weer. Ondertussen is de cortisone weer afgebouwd en ze stelt het nog steeds goed.

Alle tests en behandelingen hebben het asiel wel veel geld gekost. Bovendien krijgt Carol momenteel ook ander en duurder voedsel dan de andere hondjes. We doen daarom een oproep om het asiel financieel te steunen voor de verzorging van Carol. Elke bijdrage wordt geapprecieerd!


Gamma

Gamma

Meter: Marielle Wouters

Geboortedatumapril 2012
GeslachtTeef (steriel)
Ras:Mix
Kinderen:onbekend
Auto:ja
Alleen blijven:Onbekend
Zindelijk:onbekend
Honden:ja
Kattenkan getest worden
Vereisten omheining:1.80m

Gamma (60cm-30kg) is een lieve meid die gered werd samen met haar broers en zussen. Bij hun ex eigenaar werden ze helaas slecht verzorgd waardoor ze in het asiel terecht kwamen.

Gamma is nog een jonge hond met weinig traumatische ervaringen, en dat merk je ook aan haar karakter: ze is heel speels en altijd vrolijk. Gamma geniet van het leven en plukt de dag.

Wie wil Gamma een goede thuis geven? Je krijgt er alvast een lieve en heel sociale hond bij.

Gamma dient ook niersparende voeding te krijgen. Dit is erg duur voor het asiel en daarom zijn we ook op zoek naar mensen die haar financieel willen steunen.


Taco

TACO

Meter: Beenhouwerij/Traiteur: Van Puyvelde

Geboortedatum10/2016
GeslachtReu
Ras:Mix
Kinderen:kan getest worden
Auto:ja
Alleen blijven:onbekend
Zindelijk:onbekend
Honden:ja
Kattenkan getest worden
Vereisten omheining:1m40
Adoptiekosten:150 € (incl. inentingen, chip + registratie, EU paspoort, sterilisatie)
  • Hebt u onze adoptievoorwaarden doorgenomen? U vindt ze hier

Kleine Taco werd gevonden op het platteland. De mensen die hem gevonden hadden hebben hem naar het asiel gebracht. Hij blijkt een heel lief hondje dat graag geknuffeld wordt.

Taco heeft een licht hartruisje. Momenteel dient hij hier nog geen medicatie voor te nemen maar dit is natuurlijk wel iets dat goed opgevolgd dient te worden. Een rustig leven en geen wilde spelletjes dus voor dit jonge hondje.

We zijn op zoek naar mensen die Taco willen adopteren maar ook naar mensen die financieel willen steunen door meter of peter van hem te worden.

Deze lieverd heeft al pech genoeg gehad in zijn jonge leventje en verdient echt wel een gouden mandje. Wie wil hem dit geven?


Reeds geholpen hondjes

Shelter

Shelter

Rocky

Rocky

spanish_dogs_rescue_virtuele_adoptie_nika003

Nikita

Bullita

Bullita

Sam

Sam

spanish_dogs_rescue_virtuele_adoptie_shelter

Shin

TOP