FORGOT YOUR DETAILS?

Honden ter adoptie in Belgie

Ter adoptie in België

Op deze pagina vind u een overzicht van de honden die reeds in België in één van onze opvanggezinnen verblijven.

Wenst u meer informatie kunt u ons hier een bericht achter laten of u kunt meteen een adoptie formulier invullen. (Adoptie formulier)


Mona

MONA

Geboortedatum15/10/2013
GeslachtTeef (steriel)
Ras:Mix
Kinderen:Nee
Auto:ja
Alleen blijven:een tijdje
Zindelijk:ja
Honden:Nee
Katten/Kippen/Geitjesja
Vereisten omheining:1m60
Adoptiekosten:275€ (incl. inentingen, chip + registratie, EU paspoort, sterilisatie)
  • Hebt u onze adoptievoorwaarden doorgenomen? U vindt ze hier

Dit prachtige teefje is Mona (65cm). Ze werd in Juli 2014 gevonden aan de ingang van een café. Een vrijwilligster van het asiel in de buurt zag dat ze er niet goed aan toe was en ging een kijkje nemen. De mensen van het café waren de hond liever kwijt dan rijk en dus werd Mona naar het asiel gebracht. Mona bleek een schat van een hond te zijn.

Eens aangekomen in België werd Mona geplaatst bij een gezin maar het klikte niet zo goed en daarom zijn we nu opnieuw op zoek naar een gouden mandje voor deze lieverd.

Intussen verblijft Mona in een opvanggezin die ons het volgende kunnen vertellen: Mona geniet van menselijke aandacht maar zal zich niet blijven opdringen, na een knuffelmoment gaat ze rustig op haar geliefde plaatsje liggen in de buurt van het baasje en kijkt dan mee wat er rond haar gebeurt.

Verder houdt Mona van een pittige wandeling waar ze niet alleen eens flink mag doorstappen maar ook haar zintuigen kan botvieren; heerlijk snuffelen, even stilstaan en rondkijken in de verte met haar neus in de lucht om alle frisse nieuwe geurtjes op te snuiven… Wie weet welke nieuwe avonturen ze nog te wachten staat?

Waken is haar leukste hobby en dit doet ze dan ook met kennis van zaken. Ze houdt het terrein in de gaten en verwelkomt je met haar trotse blaf, ze blaft dus enkel indien het nodig is.

Mona is een geweldige hond naar mensen toe, maar voelt zich niet goed in haar vel in een thuis met honden om zich heen, daarom opteren we haar te plaatsen bij iemand die geen andere hond(en) heeft. Met andere dieren zoals bijv. katten, kippen en geitjes kan Mona het dan wel weer heel goed vinden.

Onze allergrootste hartendief verdient een liefdevol gezin en baasje met een zachte aanpak in een rustige omgeving, ze zal je belonen met haar eeuwige trouw en haar gouden hart speciaal voor jou <3


Mateo

GERESERVEERD: MATEO

Geboortedatum01/01/2010
GeslachtReu (steriel)
Ras:Galgo
Kinderen:ja
Auto:ja
Alleen blijven:een tijdje
Zindelijk:onbekend
Honden:ja
Kattennee
Vereisten omheining:1m80
Adoptiekosten:150€ (incl. inentingen, chip + registratie, EU paspoort, sterilisatie)
  • Hebt u onze adoptievoorwaarden doorgenomen? U vindt ze hier

Dit is Mateo, een prachtige Galgo reu (69cm). Mateo werd in Spanje op straat gevonden.

In 2015 werd Mateo geadopteerd maar helaas gaan zijn adoptanten nu naar het buitenland verhuizen en Mateo kan niet mee :-( Daarom verblijft Mateo momenteel in een opvanggezin en is hij terug op zoek naar een goede thuis.

Mateo is niet alleen heel braaf en zacht van aard, hij is ook nog eens een erg knappe en lieve jongen. Hij heeft zich vlot aangepast in zijn opvanggezin en zij omschrijven hem als een zeer rustige en sociale teddybeer die houdt van aandacht en mensen.

Deze lieverd vertoefd ook graag in de tuin op zoek naar een streepje zon en hij houdt van wandelen. Dit doet hij goed en braaf aan de leiband.

Mateo gaat soms mee naar de manege met zijn opvangmama en dat gaat goed. Joggen met zijn opvangpapa doet Mateo ook zonder problemen.

Deze blonde teddybeer is nog op zoek naar zijn "forever home".

Heb jij tijd om hem de nodige aandacht te geven die hij verdiend en mag deze mooie man bij jou komen wonen? Hij zal je met zijn liefde belonen.


TOP